top of page
pexels-rdne-stock-project-7045444.jpg

AIKIDO

Stichting Aikikai Aikido Geldrop is een organisatie die zich ten doel stelt om de traditionele krijgskunst Aikido te promoten en in stand te houden.

Aikido is een sierlijke bewegingskunst voor zelfontwikkeling en zelfverdediging. Je leert hoe je om kunt gaan met tegenslagen of fysieke intimidatie zonder de aanvaller te willen beschadigen. Tijdens de lessen wordt er zowel ongewapend als gewapend met stok (jo) en oefenzwaard (bokken) getraind. Aikido bevordert niet alleen de lichamelijke -,  maar ook de geestelijke gesteldheid. Jouw conditie, weerbaarheid en concentratie worden dus gestimuleerd. Ook leer je jezelf beter te positioneren in een ruimte. Plezier, samenwerken en vriendschap staan bij de onze junioren- en seniorenlessen voorop.

Bij de jeugdgroep ligt daarnaast extra aandacht op stevig staan en weerbaarheid. Bij onze jeugdtrainers zijn leerkrachten en gecertificeerd rots en water docenten. Dat wil zeggen dat we ervaring hebben met wat kinderen op school meemaken.

Kom kijken of meteen een keer meedoen. Er gelden geen leeftijdseisen of eisen aan de fysieke gesteldheid. Kortom: iedereen kan Aikido beoefenen

joggingbroek en t-shirt volstaan. Tot in de dojo! Voor meer info: www:aikidogeldrop.nl / facebook: Aikikai Aikido Geldrop

ROOSTER

Dinsdag
19:00 - 21:00

Donderdag
19:00 - 21:00

Zaterdag
10:00 - 11:30
(t/m 16 jaar)

Middel 24.png
bottom of page