top of page
Fitness
Middel 24.png

FITNESS

Denk aan fitness als een dynamische dans tussen twee hoofdpersonages: krachttraining en cardio. Deze twee fitnessstijlen hebben elk hun eigen unieke moves en voordelen.

Krachttraining is als de bodybuilder op het feestje. Hier draait alles om kortdurende, krachtige bewegingen die je spieren versterken. Het is als een stevige handshake in plaats van een lichte aanraking. Dus, als je jezelf wilt uitrusten met spierkracht, dan is krachttraining jouw partner in crime.

Aan de andere kant hebben we cardiofitness - de dansvloer waar je kunt uitblinken in uithoudingsvermogen en vetverbranding. Het is als een non-stop dansfeest waarbij je calorieën in een feestelijke rook verandert. Denk aan de coole gasten op deze cardio-party: de fiets, cross-trainer, roeimachine, step en loopband. Ze nemen je mee op een avontuurlijke reis van uithoudingsvermogen en gewichtsverlies.

Dus, of je nu wilt schitteren met spierkracht of calorieën wilt verbranden op de dansvloer van cardio, er is altijd een fitnessstijl die bij je past. Het is tijd om je favoriete danspartner te kiezen en die fitnessdoelen te veroveren!

ROOSTER

Maandag

8:30 - 22:00

Dinsdag

8:30 - 22:00

Woensdag

8:30 - 22:00

Donderdag

8:30 - 22:00

Vrijdag

8:30 - 22:00

Zaterdag

9:00 - 14:00

Zondag

10:00 - 14:00

bottom of page